sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

14. vrk

Olipas perin rentouttava viikonloppu. Eilen kävimme tyttöjen kanssa 2 ja puolen tunnin metsälenkillä hankiaisia pitkin. Tänään kävimme eksymässä Sääksvuoressa Jassun lauman kanssa. Vaeltelimme ristiin rastiin sen verran tehokkaasti, että onnistuimme menemään sekaisin suunnista. Onneksi Lumia ohjasi meidät ulos metsästä takaisin oikealle polulle. :)


Ulkona Super on täysin oma itsensä mutta mitä ruokaan tulee, niin Super ainakin itse uskoo olevansa tiineenä. Super on nyt vieläkin ahneempi kuin ennen. Superhan on hyvin ahne koira mutta nyt Super luulee kuolevansa nälkään. Ensi viikolla alkioiden pitäisi kiinnittyä kohtuun, minkä jälkeen voi ilmetä koiralla pahoinvointia aamuisin. Viime tiineyden aikana 18. vuorokauden kohdalla Super oli oksentanut ja 16. vuorokauden kohdalla vetäytynyt täysin omiin oloihinsa.


Voitte lukea Hyypereiden omaa pentublogia täältä. Sain muuten Border & kelpiet uutiset 1/2015 käsiini perjantaina ja ilokseni sain huomata, että Äksöneiden iskä ja äiskä olivat molemmat voittaneet Suomen bordercolliet ja australiankelpiet ry:n Vuoden koira -kisoissa. Super voitti  varsin tiukan ja osallistujamäärältään runsaslukuisimman Vuoden Näyttelybordercollie 2014 -kisan ja Ross Vuoden Agilitykoira 2014 -kisan. Heidän liittonsa on melkein niin kuin missin ja jääkiekkopelaajan liitto sillä erolla, että tässä mississä on potkua itsessäänkin. :)

Äksöneiden vanhemmat samalla sivulla


Tähän vielä lopuksi pari kuvaa eiliseltä metsälenkiltä.

Minun tytöt kauniissa asetelmassa

Perhepotretti

Super kyttää Kiiaa

Super kovin ylväänä

Iloinen Super

Super ei niin kovin ylväänä

Lentoon mä lähden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja voi jättää kuka tahansa ilman rekisteröitymistä, kunhan jätät ne omalla nimellä.