tiistai 10. maaliskuuta 2015

Ja mitä vielä?!

Eilen kyyhkyläiset saivat olla aamusta pienen hetken sekä pihalla että sisällä. Hommahan menee nyt niin, että Super liehittelee Rossia. Ross hyppäsi muutaman kerran selkään mutta jätti leikin kesken. Sama oli iltapäivästä. Alkoi jo näyttää siltä, että se oli sitten tässä. Niinpä annoin pariskunnan oleilla kanssani samassa tilassa. Itse olin koneella (kuinkas muuten) ja nuorimmainen poikani katsoi lastenohjelmia telkkarista. Pariskunta välistä könysi ja välistä vain makoili. Yhtäkkiä huomasin, että kappas, nythän ne ovatkin tositoimissa. Saimme siis toisen onnistuneen astutuksen. Tälläkin kertaa olivat kiinni reilu 20 minuuttia.


Super ja Ross ovat kyllä yli söpöjä. Tänäkin aamuna Ross haisteli tarkkaan Superin silmiä ja putsasi ne huolella. Super seuraa ukkoaan koko ajan. Jopa mamma on jäänyt kakkoseksi.


Omasta puolestani nämä kaksi astutusta kyllä riittävät, ja tämän aamun perusteella uskallanpa melkein väittää, että tässä tämä nyt oli. Sen verran leppoisaa pariskunnan oleskelu oli. Ross on siitäkin todella upea uros, kun se ei yritä astua koko ajan esim. lenkillä. Fiksu mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja voi jättää kuka tahansa ilman rekisteröitymistä, kunhan jätät ne omalla nimellä.