perjantai 10. huhtikuuta 2015

33. vrk

Tänään jouduinkin lähtemään töistä aikaisemmin vähän ex tempore, kun pukkasikin keikkaa Leppävirralle. Ajoin kotiin hakemaan sattumoisin vapaana olevan perheemme toisen auton, jolla on paljon mukavampi ajella vähän pidempää matkaa ja samalla nappasin Superin kyytiin. Super kun ei pahemmin stressaa auton kyydissä oloa ja noin yleisesti tykkää olla siellä missä minäkin. Niinpä me köröttelimme Leppävirralle. Showlinkin lähimaastossa Super sai käydä tarpeillaan ja juoda ojasta maukasta kuravettä. Olimme paikan päällä maksimissaan 10 minuuttia. Paluumatkalla pysähdyimme Pieksämäen HauHau-hallilla "koutsaamassa" Eikkaa ja Hemmoa heidän ensimmäiseen kokeeseen EVL:ssä. Vaikka Hemmo ei olekaan "meidän poikia", on minun ollut suuri ilo saada tehdä yhteistyötä Eikan ja Hemmon kanssa. Tällaista tämä koiraharrastus on parhaimmillaan. Autetaan ja tsempataan toisiamme ilman minkäänlaista kilpailua tai kateutta. Myös yli "kennelrajojen", koska siinä missä ihmiset kuin koirat olisi hyvä kohdata sellaisinaan, itsenään ilman "sukunimeä". Harrastustoiminta kun on kuitenkin pitkälti ihmisten vapaaehtoisuudesta ja sitä kautta yhteis- ja talkoohengestä kiinni.


Hups, lipsahti vähän sivuraiteille tämä juttu. :) Mutta siis sellainen päivä meillä. Super syö nyt nappulaa aamulla 2dl, päivällä 2 dl ja illasta menee vielä puuroa n. 150 g ja lihaa vähän yli 150 g. Annan Superille myös piimää pari kertaa päivässä.


Ensi viikolla siirrymme kokonaan nappulaan. Syötän Superille ProPlanin Puppy Originalia. Normaalistihan Super syö aamuisin vähän päälle desin Royal Caninin Medium Sensiblea. Super on muutoin ollut varsin normaali mutta erityisen hellyydenkipeä ja ehkä astetta rauhallisempi lenkillä. Autoon nostan takapuolesta auttamalla, enkä anna sieltä hypätä suin päin.

Super suorittaa tärkeää tehtävää eli sopivan lirautuspaikan määrittämistä

Tylsää tämä poseeraminen...
Super esittelee tavaramerkkiään. The Hörötin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja voi jättää kuka tahansa ilman rekisteröitymistä, kunhan jätät ne omalla nimellä.