keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Karmeeta pähkäilyä

Olen tässä koko ajan katellut Superia sillä silmällä ja pohtinut, että mahtaako olla tiine vai ei. Minulla on sellainen mielikuva, että vähän ennen ultraa menoa olen toisista tytöistäni kyllä jo nähnyt tiineyden. Nämpällä ja Kiialla on alkanut uuman kohdalla karvat sojottaa sivusuuntaan mutta koska Superin karva on selvästi Nämpän ja Kiian karvaa lyhyempi, niin sillä ne karvat "sojottavat" koko ajan. 

Mielestäni uumakin alkaa kadota aika pian mutta nyt pitäisi varmistaa, että pitäisikö sen jo nyt hävitä vai vasta vähän myöhemmin. Samaan aikaan jankutan itselleni, että molemmilla vanhemmilla on jo jälkeläisiä. Ross ei varmastikaan olisi astunut Superia, jos sillä ei olisi ollut parhaimmat päivät, joten siinä mielessä voisin olla rauhallisin mielin. En myöskään usko, että Super olisi ollut erityisen suopea Rossille, jos sillä ei olisi ollut tärppipäivät. 

Mahdollisen tiineyden puolesta puhuu myös Superin muuttunut käytös. Se on selvästi aikaisempaakin ahneempi tai nälkäisempi. Jos en ole kotona, Superia ei voi päästää pihalle, sillä se on nyt ottanut tavakseen karata takapihalta. Olen melkein satavarma, että Super häviää tuonne mäkeen etsimään kissankakkaa. Jotta saisin tytön vähän rauhallisemmaksi ruoan suhteen, ajattelin alkaa lisätä ruokaa jo nyt, vaikka emme ole ultrassa käyneet. Jos nyt kävisi niin, että Super ultrataankin tyhjäksi, yksi viikko pienellä lisäruokinnalla ei tytöstä läskiä tee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja voi jättää kuka tahansa ilman rekisteröitymistä, kunhan jätät ne omalla nimellä.