keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Äksönit 4 pv

On se yhtä tasapainottelua tuon huoneen lämmön suhteen. Nyt kun saimme huoneen lämmön sopivaksi pennuille, on mammakoira hätää kärsimässä. Viime yö kun meni suljetuin ovin, niin lämpötila huoneessa nousi 26 asteeseen. Äksönit olivat tyytyväisiä, mutta kyllä Superia hikoilutti ihan jonkin verran. Jouduin sitten välistä vähän tuulettamaan huonetta. Nyt päivällä kodinhoitohuoneen ovea voi pitää auki, niin sekä mammakoiralla että lapsukaisilla on hyvä olla. Huoneessa on siis hiljaista paitsi sitten kun lähdetään baariin tankkaukseen. Porukan mattimyöhäiset kyllä pitävät meteliä siitä, kun ei sitä omaa hanaa heti löydy kohdille. Äksönit ovat kyllä suurimmalta osin nimensä veroisia. Liikkuvat todella voimakkaasti. Onneksi mukaan mahtuu pari vähän rauhallisempaakin yksilöä. 

Kaikilla painot ovat nousseet kivasti. Tämän aamun punnituksessa porukan painavimmaksi valikoitui Armstrong, joka painaa nyt 527 grammaa. Toiseksi painavin on Antero, joka painaa nyt 519 grammaa. Kolmantena tulee Vanamo, joka painaa nyt 514 grammaa. Puolen kilon bordercollieita. :D 

Pyry on luonnollisesti porukan pieni mutta Pyry Petteri on nostanut painoaan varsin kivasti. Pyry painaa nyt 340 grammaa. Tytöistä Asta on nyt tällä hetkellä pienin. Asta painoi tänä aamuna 422 grammaa. Manta painoi 26 grammaa ja Tyyne 70 grammaa enemmän kuin Asta.

Äksönit samassa laatikossa alustojen vaihdon ajan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja voi jättää kuka tahansa ilman rekisteröitymistä, kunhan jätät ne omalla nimellä.