torstai 14. toukokuuta 2015

Äksönit - 5 vrk

Täällä meno jatkuu samaa rataa kuin ensimmäiset neljä päivää. Tosin viime yönä saimme juosta Superin kanssa ulkona tuon tuosta, kun vatsa menikin ilmeisesti liiasta piimästä löysälle. Onneksi lämpö alkaa tosiaan olla normaalilla tasolla. Eilen illasta Superin lämpö oli siis 38,3. Huoneen lämmönkin olemme saaneet vähän alas päin. Tein nyt niin, että kodinhoitohuoneen ja meidän makuhuoneen ovi on auki, joten kun Superille tulee oikein kuuma, voi käydä vilvoittelemassa makuuhuoneessamme. 

Äksöneillä painot nousevat tasaiseen tahtiin. Pikku Pyry otti selvän kirin ja nosti eilisestä painoaan 75 grammaa ja painaa nyt 415 grammaa. Asta-tyttö on Pyrystä seuraava ja painaa nyt 477 grammaa. Muut painavat tällä hetkellä yli 500 grammaa.  Armstrong ja Vanamo ovat pojista edelleen painavimmat. Edellinen painoi tänä aamuna 575 grammaa ja jälkimmäinen 569 grammaa. Antero tulee aivan Vanamon vanavedessä ja painoi tänä aamuna 567 grammaa.  Eino on pojista toiseksi pienin ja painoi tänä aamuna 533 grammaa. Tyyne sen sijaan on tytöistä painavin ja painoi tänä aamuna 525 grammaa. Manta on Tyyneä vain 5 grammaa kevyempi eli aika tasaisesti porukka kasvaa. 

Eilen ja tänään kameran eteen osuivat erityisesti tytöt. Mantasta ja Tyynestä tulee Super ja Theba mieleen. Olemme aina nauraneet Theban omistajan kanssa, että Super ja Theba ovat kuin kaksoistytöt. 

Theba vuonna 2010

Super vuonna 2010
Thebasta puheen ollen saimme tänään erinomaisia uutisia Tampereelta, jossa Theba kisasi tänään ensimmäistä kertaa kolmosluokan jäljellä ja teki kakkostuloksen. Theba on nyt siis myös JK3 Theba. Voipi hyvin olla, että Thebasta vielä jonain päivänä leivotaan ensimmäinen Amazeme FI KVA. ;) 

Nyt kun alettiin kehua, niin jatketaanpa sitten vielä toiseen erinomaiseen uutiseen. :) Superin tyttö, Rilla, kisasi sen sijaan tänään tokon korkeimmassa luokassa ja teki hienon ykköstuloksen voittaen oman luokkansa ja saaden vielä KP:n. Ties vaikka Rillasta tulisi ensimmäinen Amazeme FI TVA, ellei sitten äitinsä ehdi mammaloman jälkeen tykittämään muutaman kuukauden lomailun jälkeen sen viimeisen ykkösen. Enivei, voi että miten ylpeä minä olenkaan näistä niin mahdottoman taitavista tytöistä ja heidän niin mahdottoman taitavista ja ahkerista ohjaajistaan! 

Janika muuten suunnittelee Laukaaseen agilitykisoihin tuloa 30.5. ja rotuyhdistyksen tokon rotumestaruuskisoihin osallistumista 31.5. täällä Laukaassa. Pentueen iskä on siis näillä näkymin tavattavissa Laukaassa 30.-31.5. Äksönit ovat silloin vasta kolmeviikkoisia, joten annamme heidän vielä kasvaa noin viikon verran.

Asta-tyttönen

Pakkohan se on ottaa yksi kuva Vanamosta

Tyyne tytön tyllerö

Asta, Tyyne ja Antero

Tyyne kapuaa kaverin päälle

Kaksoistytöt Manta ja Tyyne

Manta rakkauspakkaus

Antero komistus

Manta selättää Tyynen

Nämä tytöt viihtyvät usein kimpassa

Eino makoilee jonkun kaverin päällä - olisiko Antero?

Manta sivusta

Tyyne taas kuvissa

Eino reunalaudan alle änkäytyneenä

2 kommenttia:

  1. Tuo Vanamo kauluksineen. Oih! Mahtanet tietää miksi sitä ihastelen. Kummipoitsusi on jo tulossa rapsuttelemaan heti kun saa :)

    VastaaPoista
  2. Voi Tyyne tyllerö ♥ ..ja kaikki muutkin ihanuudet!

    VastaaPoista

Kommentteja voi jättää kuka tahansa ilman rekisteröitymistä, kunhan jätät ne omalla nimellä.