tiistai 2. kesäkuuta 2015

Note to self

Note to self: Seuraavan kerran kun mietit pentueelle nimeä, suosi vähemmän toiminnallisia nimiä kuten Keijut, Unelmat ja Laiskiaiset. Muista myös, ettei Äksöneitä voi jättää rajaamattomaan tilaan edes hetkeksi ilman alinomaista valvontaa. Olkoonkin, että heillä on ikää vasta kolme viikkoa ja kolme päivää!

Tänä aamuna ajattelin suuressa viisaudessani antaa ruoan patiolla, kun nurmi aamusta on kurjan kostea. Äksöneiden saatua ruokakupit tyhjäksi päästin Superin suorittamaan loppusiivouksen. Pihalle meni myös hoitokoiramme Siru, joka esiintyy videolla uteliaana nannynä (video tulee myöhemmin), Nasta ja Nämppä-mummo. Itse luuttusin pentuhuoneen lattiaa.

Päästäessäni Sirun ja Nämpän sisälle huomasin, että yksi pennuista meni äitinsä perässä patiolta nurmelle. Ajattelin, että eiköhän tuo hetken pärjää ja annoin luutun viuhuta. Lopetettuani lähdin kantamaan porukkaa sisään. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... mitä ihmettä?... Uudestaan 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... Ei hemmetti, yksi on kadonnut! Nopeasti muut sisälle (ettei ehdi enempää käydä kato porukassa) ja eksyneen lam... ei ku... pennun etsintään. Piipitys kuului pation alta. Voi ei! Mistä raosta se on sinne päässyt? Kaivan pienen aukon ja saan otteen pennusta mutten sitä ulos. Super yrittää kutsua pentua vinkumalla. Minä vielä yöpuku päällä juoksen sisälle herättämään miestä. Nyt tarvitaan apua! Mies oli onneksi jo noussut ylös ja lähti tulemaan ulos. Minä juoksen takaisin pihalle ja yritän tavoittaa piipityksen sijainnin. Onneksi pentu oli osannut suunnistaa pation alta portaiden alle, koska siellä on aikuisen koiran, vaikkakin melko nafti, mentävä aukko. Kutsuin pentua ja pentu ryömi luokseni. Voi rakkaus! Enää ikinä et ulkoile vapaana sekuntiakaan ilman että minä vahdin sinua. Mitäköhän tuleman pitää, kun kaverit ovat jo nyt melko liukasliikkeisiä?



Arvaatteko kuka seikkailija oli pennuista?

5 pisteen vihje: Pentu on tyttö.
3 pisteen vihje: Pennulla ei ole läiskää niskassa.
1 pisteen vihje: Pentu on tytöistä nyt tällä hetkellä pienin.

1 kommentti:

Kommentteja voi jättää kuka tahansa ilman rekisteröitymistä, kunhan jätät ne omalla nimellä.