perjantai 26. kesäkuuta 2015

Voi Superia!

Auton takaikkuna oli tällä tavalla raollaan
Super kassajonossa
Tänään ajattelin käydä pikaisesti kaupassa hakemassa vähän herkkuja Superille, kakkapusseja, nakkeja, lihapullia yms. Ajoin auton kaupan taakse varjoisaan parkkiin, koska minulla oli mukana Nasta ja Super. Jätin  autoni takaluukun raolleen mutta sen verran vain, etteivät koirat pääsisi karkuun.

Kun olimme kassoilla, näin, kun yksi myyjistä silitteli koiraa lemmikkien tarvikehyllyjen vieressä. Katsoin ensin, että kauppaan olo tullut avustajakoira mutta katsottuani uudestaan huusin, että:"Tuon on minun koira!". Myyjä selitti itse kauppiaalle kuinka Super oli kävellyt liukuovista ja portista läpi suoraan koirien herkkuhyllylle. Siis juuri sitä reittiä, jota olin itse kulkenut. Varsin pätevästi jäljestetty asfaltilla...

Olipa hieman hämmentävä tilanne. Myyjä naureskeli, että voisi pitää itsellään noin ystävällisen koiran. Super vain heilutti häntäänsä siinä täysin itseensä tyytyväisenä. Maksoin ostokset, ja sitten me koko porukalla kävelimme perä perään autolle, jossa Nasta odotti kuuliaisesti. Luukku oli vähän enemmän raollaan kuin jätettäessä. Että tällaista on omistaa omatoiminen koira ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja voi jättää kuka tahansa ilman rekisteröitymistä, kunhan jätät ne omalla nimellä.